لیلا عزیزی در گفت و گو با ستاد خبری هشتمین نمایشگاه شهر هوشمند افزود: در کنار حذف حضور، نیاز به اصلاح فرایندها نیز وجود دارد؛ چراکه در موارد زیادی به دلیل عدم اصلاح فرایندها مشکلاتی وجود دارد که شهروندان فکر می کنند شهرداری حاضر به انجام و راه انداختن کارها نیست.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری کلانشهر رشت در ادامه گفت: متاسفانه شهرداریها این قدرت را ندارند که در سطح شهر بتوانند تمامی استعلامات را دریافت کنند و از سویی دیگر بسیاری از ارگانها همراهی نمیکنند و حاضر به اصلاح فرایندها و هوشمندسازی نیستند.
وی خاطرنشان کرد: ما فرایند صدور پروانه را هوشمند کردهایم و شهروندان در بستر وب میتوانند آن را مشاهده کنند ولی از نظر فیبرنوری و زیرساخت مشکل داریم.
رئیس سازمان فاوا رشت گفت: از آنجایی که هوشمندسازی باعث ایجاد آرامش روانی و سهلالوصول شدن کارها میشود در جامعه نوعی سرمایهگذاری است.
عزیزی در ادامه افزود: متاسفانه به خاطر نداشتن زیرساختهای لازم و دست و پاگیر بودن قوانین اداری و دولتی در کلانشهر رشت ما هنوز نتوانستهایم بحث کارت هوشمند و پارک حاشیهای را اجرایی کنیم.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری کلان شهر رشت افزود: به نظر میرسد سازمان همیاریهای شهرداریهای کشور با وضع قوانینی میتواند این مشکل را حل کند و بررسی کند که آن ایده یا طرح تا چه اندازه برای شهر و شهروندان مفید است نه اینکه قوانین دست و پا گیری را مطرح کند.
عزیزی با اشاره به حضور استارتاپها در نمایشگاه شهر هوشمند گفت: یکی از انتظارات ما از شهرداری مشهد این است که در جریان حضور استارتاپها در نمایشگاه روند بهکارگیری آنها را نیز بررسی کند و چنانچه راهکاری وجود دارد به ما نیز ارائه شود.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری کلان شهر رشت گفت: ما در شهر رشت تا به حال نتوانستهایم از ایدههای استارتاپها استفاده کنیم و امیدواریم این نمایشگاه راهکارهایی را در خصوص حل این مشکل پیش پای ما بگذارد.